82-ма политици са били подслушвани у нас, като 1/3 от

...
82-ма политици са били подслушвани у нас, като 1/3 от
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов: 82-ма политици са били подслушвани, 1/3 са от БСП

82-ма политици са били подслушвани у нас, като 1/3 от тях са от Българска социалистическа партия. Това разгласи в утринния блок на " Нова телевизия " юрист Николай Хаджигенов, съпредседателят на обединението „ Изправи се! Мутри вън! ". Специални разследващи средства са били прилагани както по време на митингите, по този начин и преди изборите, твърди Хаджигенов. Според него позволения за подслушванията са издавани от Специализирания углавен съд.

По думите му сигурно и самият той е измежду подслушваните политици. „ Работили са три служби – ГДБОП, ДАНС и " Вътрешна сигурност ". Всеки мобилен оператор има чиновник по сигурността, който държи топли връзки с ДАНС и ГДБОП. На подслушването му е придадена официална правда ", сподели Хаджигенов.

„ Откакто ГЕРБ са на власт, всички съветски служби живеят у нас необезпокоявано. Кои са съветските шпиони – тримата български полковници ли? Това е смешна история. Димитър Георгиев беше персоналната вълшебна пръчица на премиера Борисов – щраква с пръсти - подслушване, щраква с пръсти - шпиони. Нека да не забравяме, че самостоятелният основен прокурор Цацаров беше всяка сряда при Борисов на оперативка. Сегашният основен прокурор пък му приказва на " Шефе ".Тази персонална вълшебна пръчица трябваше да си отиде ", съобщи съпредседателят на.„ Изправи се! Мутри вън! " по отношение на уволнението на шефа на ДАНС.

Той разяснява и какво счита за новият ръководител на ДАНС - Пламен Тончев. „ Нямам визия дали това е верният човек за позицията, само че съдейки от служебната му биография, той е задоволително способен ", съобщи Хаджигенов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР