81-годишната Ирис Джоунс шокира цяла Великобритания с откритото си признание

...
81-годишната Ирис Джоунс шокира цяла Великобритания с откритото си признание
Коментари Харесай

Любовна сензация: 81-г. пенсионерка разказа за страстна първа брачна нощ с млад египтянин 18+

81-годишната Ирис Джоунс шокира цяла Англия с откритото си самопризнание за връзката си с млад египтянин. След няколко месеца запознанства двамата се ожениха и имаха церемониален обяд в KFC.

Сега брачният партньор Ахмед би желал да я запознае със фамилията си, само че към този момент булката отхвърля да се причисли към него.

Британската пенсионерка беше поканена на известно утринно предаване и от този момент нейната история запълва страниците на вестниците.



Пъргавата пенсионерка съумя да притегли вниманието с пиперливите си изявления.
В първата любовна нощ тя сподели, че лубрикант е задоволителен за влюбените.

„ Едвам можех да отивам на идващия ден, беше все едно да яхвам кон през целия ден “, добави тя и нито модераторите, нито феновете в студиото можеха да спрат да се кикотят.

Но Ахмед не хареса безкрайния залп от двусмислени подмятания и сподели на модераторите: „ Аз съм мъж, няма играчка! Това също не е игра. Не ме интересуват парите или поданството. Имам лични пари и съм толкоз удовлетворен, колкото съм. "

Двойката за следващ път разяснява връзката си посредством уеб камера. По време на малко видео двамата разговаряха за подписване на брак дружно в Египет.

И двамата подписаха формалния документ, само че без гала. Празникът също беше непретенциозен. Те отидоха в локалния KFC, където поръчаха обичаната си храна, която пиеха с кола.



В предаването старата дама приказва намерено и за враждебните връзки на фамилията си с новия си другар.

„ Те отхвърлят да приказват с мен. Когато се върна в Англия, желая да чуя право в очите им какъв е техният проблем “, прибавя той.

Въпреки враждебността на членовете на фамилията и двамата съпрузи остават влюбени.

В края на предаването Ирис прикани английския министър председател Борис Джонсън да разреши на Ахмед да влезе във Англия, защото той ще „ помогне на английската стопанска система “.

Двойката не се е срещнала в безоблачен курорт, както можеше да се чака, само че в Интернет. Самият Мохамед Ахмед Ибрихам споделя, че е удовлетворен от връзката.

„ Когато я срещнах за първи път, бях доста нервозен. Но сега, в който я погледнах в очите, разбрах, че тя е права. Наистина съм благополучен ", прибавя Ахмед.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР