8-годишно момченце е избягало през прозореца вчера в дома си

...
8-годишно момченце е избягало през прозореца вчера в дома си
Коментари Харесай

8-годишно дете вдигна на крак полицията в Цалапица, изчезна за няколко часа

8-годишно момченце е избягало през прозореца през вчерашния ден в дома си и е вдигнало на крайник хората и полицията в село Цалапица. Детето е било в неопределеност повече от 4 часа и това е изправило на нокти локалните. Това излиза наяве от обява в една от фейсбук групите на селото.  
Прочетете още
За благополучие момченцето е открито живо и крепко.

Родителите го афишират за търсене посредством фейсбук група. По късно алармират на 112 и на кметът Ивайло Данаилов. Това става към 20:00 часа вечерта. Кметът по това време е бил в Пловдив, само че в границите на 15 мин. идва и преглеждат камерите. Установява, че от 16:50 часа момчето е обикаляло централната част на селото по чорапи и блузка, доста хора са го видели, само че никой не е алармирал. При претършуване на региона е открит в 21:00 часа жив и здрав, криещ се в пресечка до кметството.

В търсенето са взели участие общо 5 екипа на полиция и жандармерия и над 100 поданици на с. Цалапица.

Момченцето е било доста изплашено, виждало е суетящите се в близост хора, само че не се е обадило.

„ Хора, благодарим Ви! Безкрайно Ви благодарим!

Мони се е изгубил сега, в който се е смрачило, изгубил е визия къде тъкмо се намира, уплашил се е доста, както и допусках и се е бил скрил. Чул е виковете, видял е всички, които са минали оттова, в това число жандармерията и полицията, само че го е било боязън и по неговите думи, е бил вдървен от мраз. Още повече се е уплашил, като е почнало да вали. Накрая страха от тъмното, студеното и дъжда са се оказали по-силни от страха от непознати и е решил да търси помощ “, написа майката, като благодари на хората, полицията и жандармерията. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР