8-годишно момче било пребито без причина от 65-годишен бивш миньор.

...
8-годишно момче било пребито без причина от 65-годишен бивш миньор.
Коментари Харесай

8-годишно дете било пребито от 65-годишен мъж

8-годишно момче било пребито без причина от 65-годишен някогашен миньор. Случаят е отпреди няколко дни и се разиграл на детската площадка в гълъбовското село Обручище .

Детето получило пострадвания и изпаднало в потрес , само че към този момент е физически нормализирано и е при фамилията си. Според бабата на потърпевшото дете, с него ще би трябвало да работи психолог.
 
8-годишният Галин бил на детската площадка в селото и чакал приятелите си, когато 65-годишният Иван Райков заобиколил мястото и го изненадал в тил.
 
“Детето го е видяло и го е поздравило, а Райков го е напсувал . Докаго Галин си стои на люлката, той го хваща за тениската, тръшка го на земята и стартира да го постанова с юмруци по главата . Съсед е станал очевидец на побоя и се е развикал да спре ”, описа бабата на потърпевшото дете Генка Сербезова.
 
Галин се прибрал вкъщи мощно разтроен , оплаквайки се от болки в сърцето и главата. Детето е откарано в Бърза помощ в Стара Загора с хематоми . Тогава дядото на 8-годишното дете се обажда на полицията. Побойникът обаче се барикадирал в къщата си, след двучасови договаряния с намесата на кмета на с. Обручище бил задържан . Ден по-късно в дома му са открити голям брой муниции . Хората от селото го дефинират като конфликтна персона .-->
 
“Разхожда се с едно огромно куче, носи постоянно нож. Заяжда се с хората без причина ”, показа Генка Сербезова. Тя се надява на заслужено правораздаване , а някогашния миньор е с непрекъснат арест.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР