8 години при строг режим“ ще прекара серийният изнасилвач, който

...
8 години при строг режим“ ще прекара серийният изнасилвач, който
Коментари Харесай

Серийният изнасилвач Таньо вилня в Родопите, опита да насили старица. Днес съдът го разплака

8 години при „ непоколебим режим “ ще прекара серийният изнасилвач, който атакува стара жена в чернооченско село.
Около час и половина лиши на окръжните магистрати в Кърджали да прегледат делото и произнесат присъдата. 50-годишният Таньо К. пък от постройката на Темида пое към пандиза в Стара Загора, където изтърпяваше мярката за неотклонение „ задържане под стража “, оповестява 24rodopi.com.
Припомняме, че зверското нахлуване бе осъществено през нощта на 25 юли в Пчеларово. Т.К. влезнал в дома на самотно живееща 71-годишна жена. Той лишил мобилен телефон и дамски чехли. Бандитът нанесъл удари в региона на главата и тялото на пенсионерката. Той направил и опит да я изнасили.
Старозагорецът е бил осъждан неведнъж. Три от присъдите на рецидивиста са за обезчестяване, една за отнемане, както и наказване за незаконно влизане в непознато жилище.
Мъжът бил нает да работи като овчар в региона на чернооченското село.
50-годишният изиска делото да се гледа по съкратената процедура, признавайки всички обстоятелства и условия в обвинителния акт. По първото обвиняване за кражба мъжът получи 8 години затвор, а за опита за обезчестяване 6,8 години „ отнемане от независимост “. Той ще изтърпи по-тежкото наказване.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР