78-годишен тори доброволец, който прие телефонно обаждане в 3 часа

...
78-годишен тори доброволец, който прие телефонно обаждане в 3 часа
Коментари Харесай

Марк Мензис MP: Тори доброволец, 78, нарушава мълчанието заради „живот или смърт“ 3 часа сутринта иска пари в брой

78-годишен тори доброволец, който одобри телефонно позвъняване в 3 часа сутринта от народен представител, за който се твърди, че желае пари, с цел да заплати " неприятни хора " дефинира държанието му като недопустимо.

Кейти Фийлдхаус, 78, някогашна кмет на Fylde, сподели, че е получила позвъняване от локалния народен представител Марк Мензис в 3:15 сутринта на 1 декември предходната година, в което той твърди се, че е изискал £5000, защото е бил затворен в апартамент с " някои неприятни хора ". 52-годишният Мензис твърди, че това е въпрос на „ живот или гибел “, съгласно The ​​Times.

Но госпожа Фийлдхаус, неговият някогашен началник на акцията, отхвърли и се обади на неговия офис управител, който по-късно измисли сумата, която се увеличи до £6500. По-късно тя беше възобновена от фонд за акцията, заплатен от донори, оповестява вестникът.

Снощи господин Мензис загуби консерваторския бич и беше отхвърлен като един от комерсиалните пратеници на Риши Сунак поради изказвания, че е злоупотребил с хиляди лири средства за акцията. Но празненство...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР