776 милиона лева отпусна правителството за поддържане на пътища и

...
776 милиона лева отпусна правителството за поддържане на пътища и
Коментари Харесай

776 млн. лева отпусна правителството за пътни ремонти

776 милиона лв. отпусна държавното управление за поддържане на пътища и градежа на нови. За зимното разчистване за януари и февруари са 158 милиона лв..
Прочетете още
Други 150 милиона са за пътни прави, които се строят интензивно. С тях ще се заплати и готовата част от Автомагистрала " Хемус " сред Белокопитово и Буховци, както и за един от лотовете на правата Видин – Ботевград с дължина 7 километра, който ще се пусне в употреба напълно скоро.

Служебният районен министър Иван Шишков заяви, че 438 милиона лв. отиват за разплащане на възлаганите през 2020 и 2021 година пътища, за които имаше разногласия с пътностроителния отрасъл:

" Тези възлагания сътвориха извънредно напрежение сред страната и пътния бранш. В момента страната обезпечава опцията да бъдат изплатени тези пари, само че това са единствено само за настоящите поправки, които сме открили, че са настоящи поправки. Частта от главните поправки, които страната дължи на компаниите, за жалост останаха в Народното събрание. Народното събрание не пожела да откри метод, с който да регламентира осъщественото нелегално строителство и което на процедура нанесе сериозна вреда върху строителния отрасъл ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР