77 ракети са били изпратени по Запорожие в рамките на

...
77 ракети са били изпратени по Запорожие в рамките на
Коментари Харесай

Жертви и ранени при руски обстрел в Украйна frognews.bg

77 ракети са били изпратени по Запорожие в границите на денонощие. Ударени са 20 обекта съгласно информацията на регионалната администрация. Загинали са 45-годишен мъж и 32-годишна жена. Ранени са били още двама души. Има вреди по над 30 здания, развалена е цивилна инфраструктура.

 

Двама души са ранени след обстрел в Херсонска област, осведомиха от локалните управляващи, представени от съветската редакция на BBC. 

 

Ударени са и обекти в Харковска област. Според информация на градската администрация има вреди по частна резиденция. Не се оповестява за ранени или за жертви.

 

Под обстрел е бил и град Суми. Според информацията двама души са починали, а 20 други са били ранени. По-рано Държавната работа за изключителни обстановки на Украйна (ГСЧС) заяви, че четириетажна постройка на образователно заведение в Суми е била атакувана, а спасителите са се борили с зародилия огромен пожар през нощта. Сградата е претърпяла обилни вреди.

Според градския съвет на Суми вследствие на попадение на вражеска ракета са разрушени и развалени постройките на институция за професионално обучение. Пострадали са и две общежития.

 

От потърпевшите трима остават в болница.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР