76-годишният американски актьор, бивш културист и бивш губернатор на Калифорния

...
76-годишният американски актьор, бивш културист и бивш губернатор на Калифорния
Коментари Харесай

Хванаха Арнолд Шварценегер да се целува с унгарска актриса СНИМКА

76-годишният американски артист, някогашен културист и някогашен губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер сносно си живее. Неотдавна той беше забелязан да прегръща непозната, а оня ден беше видян да се целува с 41-годишната унгарска актриса Тимеа Палачик по време на разходка с велосипед във Venice Encore в Лос Анджелис.

Този миг бе уловен от папараците, фотосите се озоваха в медиите и повдигнаха доста въпроси, защото Арни има връзка с 48-годишната физиотерапевтка Хедър Милиган повече от 10 години, пише Daily Mail.



Тимеа и Арнолд упражнявали дружно в фамозния Gold`s Gym и към тях се включили другари за разходка с колело.

Шварценегер носеше синьо пухено яке с нашивка USC, черни къси панталони, високи чорапи до коляното и черни маратонки. Палачик, която изигра ролята на един от воините амазонки в Wonder Woman от 2017 година, беше облечена напълно в черно, в това число пуловер с деколте Alo, клинове и маратонки. Тя остави косата си пусната и скри лицето си зад слънчеви очила.

Съдейки по Instagram на Палачик, тя има дългогодишно другарство с Арни, защото в профила й има снимки и видеоклипове с артиста и даже фотоси, направени в дома му. Според информацията в надписа към един от постовете излиза наяве, че Тимеа е била на посетители в имението на звездата и даже се е срещнала с животните му Уиски, Лулу и Шнели.

Не е ясно какви са връзките сред актьорите, изключително откакто Арнолд се появи обществено с Хедър повече от един път през последните месеци. Те се забавляваха дружно на Октоберфест в Мюнхен, Германия, през септември, а също така бяха на шопинг в Лондон, където Арни показа книгата си. В същото време мнозина видяха, че Хедър има безценен пръстен на пръста си, макар че източници, близки до двойката, настояват, че те не са сгодени.

В изявление за списание People през септември Шварценегер сподели, че има " фантастична " връзка с Милиган, тъй като имат " толкоз доста общи неща ".

„ Имам доста положително мнение за нея. Харесва ми, че обича да работи. Очевидно е самостоятелна. Просто е толкоз демонски стимулирана “, призна Арни.

Актьорът назова Милиган " движещата мощ " на фамилния си живот, до момента в който се грижеше за починалите си родители по време на борбата им с рака.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР