75 катастрофи са станали на територията на областта през ноември,

...
75 катастрофи са станали на територията на областта през ноември,
Коментари Харесай

Черна статистика! 14 тежки катастрофи окървавиха пътищата във Врачанско през ноември

75 произшествия са станали на територията на региона през ноември, като 14 от тях са били тежки, заяви началникът на група „ Пътен надзор “ към бранш „ Пътна полиция “ във Враца Янко Харалампиев. През месеца починали при произшествия няма, само че ранените са били 16.
Сравнено със същия месец предходната година тежките ПТП-та са по-малко с две, убитите са по-малко с двама, а ранените по-малко с 6 индивида.
Общият брой открити нарушавания за месеца от чиновниците на пътна полиция е 4 175, като най-вече са за превишена скорост - 2 730. Заловените да карат с алкохол са 32, давалите газ под въздействието на опиати са 9, а неправоспособните ръководещи МПС-та са 29.
От началото на годината злополуките с вреди са 529, като при тях са потърпевши 143 индивида, убитите са 15, а ранените са 161.
Най-много от станалите пътни произшествия са осъществени в четвъртък - 97 конфликта с 4 убити и 31 ранени жители. Другият ден от седмицата с огромна активност на произшествия е петъкът с 94 ПТП-та с 5 убити и 23 ранени.
Най-много произшествия на пътя са станали при придвижване с несъобразена скорост – 216, като от тях тежките са 64, с 8 убити и 71 леко и тежко ранени, добави Харалампиев.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР