75-годишният крал Чарлз III от Великобритания беше забелязан със съпругата

...
75-годишният крал Чарлз III от Великобритания беше забелязан със съпругата
Коментари Харесай

Крал Чарлз отиде в Шотландия за първи път след обявяването на диагнозата му

75-годишният крал Чарлз III от Англия беше видян със брачната половинка си Камила, до момента в който караха за неделната работа в Крати Кърк. Сега двойката е в любимото на починалата кралица имение Балморал в Абърдийншър (Шотландия), където се отдръпват, с цел да се провиснал и да отпразнуват 19-ата годишнина от брака си.

Кралят беше сниман да кара джип Audi, до момента в който кралицата махаше на присъстващите. Кралската двойка беше в чудесно въодушевление.
  Кралската двойка беше в положително въодушевление
Посещението на краля в Шотландия беше първото му посещаване в страната, откогато той разгласи, че е бил диагностициран с рак през февруари, пише Daily Express. В същото време монархът премълча какъв тип рак му е открит.

На този стадий той е на лекуване, заради което се е отказал от забележителна част от отговорностите си и ги е делегирал на други по-възрастни членове на фамилията. Въпреки това Негово Величество продължава да преглежда документите и се среща всяка седмица с министър-председателя Риши Сунак.

Припомняме, принцесата на Уелс също се лекува от рак, само че тя, за разлика от свекъра си, не е излизала обществено от януари. Чарлз участва на неделната работа в Сандрингам на Великден. Това беше първата му изява след новината за болестта.
 крал чарлз великден Кралят и кралицата на великденската работа в Сандрингам 
Монархът дойде в Шотландия в четвъртък, 11 април. Пристигайки на летище Абърдийн от RAF Northolt в северозападен Лондон, Чарлз и Камила отпътуваха за Биркенхол, който беше домът на починалата кралица майка в имението Балморал. По-късно попада във притежание на краля. Къщата се намира на 11 километра от замъка и точно тук кралят и кралицата прекараха медения си месец, откакто се ожениха на 11 април 2005 година

Преди това лекарите поучаваха Чарлз да заобикаля дълги пътувания, с цел да не утежни здравето си в решаващия стадий от лекуването.

„ Въпреки че е прекомерно рано да се удостовери нещо – и несъмнено, това е относително рано в цикъла на лекуване на Негово Величество – пациентът е позитивен, лекарите са оптимисти и лекуванията са необикновено комплицирани “, споделят осведомени.

Кралят обаче има свои проекти. Чарлз има вяра във възобновяване и към този момент се надява да участва на надпреварите в Аскот това лято, както и на някои култивиран празненства в Бъкингамския замък в чест на публични и военни герои.

Що се отнася до Кейт Мидълтън, даже предстоящата времева рамка за завръщането й в публичния живот не е оповестена.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР