75-годишен мъж е удушил болната си жена от Смядово, след

...
75-годишен мъж е удушил болната си жена от Смядово, след
Коментари Харесай

Ужасяващи подробности за жестокото убийство на болна жена в Смядово

75-годишен мъж е удушил болната си жена от Смядово, откакто не издържал на тежестта да се грижи за нея. Убийството е станало измежду нощ, а в четвъртък жертвата е трябвало да бъде настанена в приют в шуменското село Друмево, написа „ Телеграф “.



Навремето мъжът работил в железниците, а Корнелия била уважавана детска учителка в градчето. След като излязла от детската градина, гледала заболели хора, главно прекарали инсулти. Преди към месец Корнелия закъсала със здравето. Получила мозъчен удар и се наложило за самата нея да се грижат. Семейството има двама синове, Пенчо живеел при единия и децата съумели да убедят татко си да се събере с майка им и да се грижи за нея.

Наели им гарсониера на първия етаж в блока на ул. Цар Калоян “ и Пенчо почнал да се грижи за Корнелия. Пред набори на открито обаче разказал, че е огромна тъга и му е доста мъчно да се оправя и повече не устоя.

Заради тежкото положение на дамата фамилията благодарение на общината в Смяфово съумяло да приготви документи и да уреди настаняването на Корнелия в приют в село Друмево.

В сряда били конкретизирани последните детайлности и в четвъртък трябвало да я настанят в приюта, До това обаче не се стигнало. По незнайни на този стадий аргументи мъжът протегнал ръка на болната жена и я удушил.

„ Претърпял е нещо от тежестта да се грижи за нея “ разясниха хората, които познават и двамата.

По-късно в четвъртък от прокуратурата оповестиха, че се води досъдебно произвеждане по случая. Предстои предявяване на обвиняване и задържане за 72 часа за Пенчо Ганчев до завеждане на обвинения в съда.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР