75-годишен жител на Израел, който е страдал от рак и

...
75-годишен жител на Израел, който е страдал от рак и
Коментари Харесай

Възрастен мъж почина след поставяне на ваксина на Pfizer в Израел

75-годишен гражданин на Израел, който е страдал от рак и е претърпял няколко инфаркта, е умрял през днешния ден в дома си, откакто е получил ваксина против новия на „ Pfizer “, съобщи БГНЕС.
Първоначално не е открита връзка с . Създадена е комисия за определяне на аргументите за гибелта. Това оповестява пресслужбата на израелското министерство на опазването на здравето, представена от ТАСС.
 Израел - отличник по имунизации Израел - отличник по имунизации
Министерството на здравеопазването на Израел разгласи през днешния ден нов дневен връх в броя на имунизираните против ковид с 98 916 дози, например..
" Пациент с рак с голям брой сърдечни пристъпи в предишното, 75-годишен мъж в северната част на Израел, беше имунизиран против ковид тази заран и умря вкъщи си малко след имунизацията. Първоначалният скрининг не разкри връзка сред съдбовния случай и имунизацията, акцията за имунизиране продължава ", се споделя в известието.
На 20 декември Израел започва национална акция за имунизация против новия ковид. Премиерът Бенямин Нетаняху, който беше първият в еврейската страна, имунизиран вечерта на 19 декември, написа в Туитър в понеделник, че към 28 декември 379 000 израелци към този момент са получили първата си доза ваксина на „ Pfizer “.
На 13 ноември Нетаняху разгласи, че Израел се е договорил с „ Pfizer “ да закупи 8 милиона дози от неговата ваксина, задоволителни за 4 милиона души. Първата партида от лекарството на американската компания е доставена на еврейската страна на 9 декември.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР