74-годишният крал Чарлз III е готов да покаже невероятния си

...
74-годишният крал Чарлз III е готов да покаже невероятния си
Коментари Харесай

Крал Чарлз III ще демонстрира талант преди коронацията СНИМКА

74-годишният крал Чарлз III е подготвен да покаже невероятния си гений в дома си в Норфолк с кралицата Камила. Това се съобщава в профила на Сандрингам в Instagram.

Ден преди този момент на страницата се появи фотография на екстериора на емблематичната постройка, нарисувана от монарха, и стана ясно, че тя, наред с други, скоро ще бъде окачена в балната зала на парцела в Норфолк, с цел да може публиката да се възхищава.

Самият Чарлз III рисува този необикновен облик на замъка Сандрингам.

В известието се споделя: „ Тазгодишната сбирка от акварели, рисувани от Негово Величество Краля, ще бъде изложена от април до октомври в Сандрингам Хаус в балната зала. Чрез повече от 40 акварела на Краля, креативен тълкования на доста английски географски пейзажи и кралски резиденции ще бъдат показани “, се отбелязва на страницата на Сандрингам в обществените медии.

Кралските почитатели харесаха новината и един даже попита: „ Това е ужасно. Мога ли да получа отпечатъците? “ Докато различен разяснява: „ Страхотна работа, нямам самообладание да видя другите “.
   View this post on Instagram   

Картина на Чарлз III 

Интересното е, че при започване на 2022 година принцът и принцесата на Уелс също приказваха за образните гении на най-големия си наследник, принц Джордж. След това старшият правоприемник на английския крал и Катрин Мидълтън споделиха фотография на превъзходна рисунка с елени.

В допълнение към изложбата на картини, април ще бъде значим миг за Чарлз III, защото неговият шотландски дом в Балморал отваря още веднъж за обществеността.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР