73-годишна българка е пострадала от пожара в Рафина и е

...
73-годишна българка е пострадала от пожара в Рафина и е
Коментари Харесай

Първа българска жертва в епицентъра на огнения ад в Гърция, където цели семейства са умирали прегърнати!

73-годишна българка е потърпевша от пожара в Рафина и е настанена в болница с изгаряния. Според информация околните на дамата са известени и идват на следващия ден в гръцката столица, оповестява Труд.

Драматични КАДРИ! Вижте огнения пъкъл в Гърция от аероплан



Българката е работила на вътрешна работа, евентуално се е грижела за стара жена.

Фоторепортер за ужаса в Гърция: Купчини овъглени трупове на хора се виждат единствено на 15 метра от морето (СНИМКИ и ВИДЕО 18+)

Национална покруса с над 50 починали, в това число бебета и деца, това е резултатът от смъртоносните пожари, обхванали Мати, Нео Вуца и Рафина, предава в последната си емисия Радио „ Аthensvoice 102,5 FM “, като прецизира че броят на жертвите може да нарасне, защото избавителните екипи не престават да намират мъртви тела в изгорените къщи на Кокино Лиманаки.

Извънредно от Гърция: Още 24 натрупа открити в пепелища до плаж, майка с дете са се удавили в морето, търсейки избавление от пламъците (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

Според публична информация на противопожарната работа 25 тела са били открити в празното пространство сред две изгорели къщи в Кокино Лиманаки, единствено на няколко метра от брега на морето, четирима мъртви са открити наоколо до таверна, а един умрял има и в морската зона на Артемида.

Разказва българинът Съби, оживял по знамение в огнения пъкъл в Гърция: Голям смут, жертвите ще се усилват! (СНИМКИ)

Радиото цитира Василис Андриопулос, избавител от Червения кръст, който твърди че „ част от хората са изгорели живи, до момента в който са бягали към морето, а 25 души са открити прегърнати, защото явно са били фамилии “.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР