73-годишен, без да иска, удари жестоко съпругата си с колата

...
73-годишен, без да иска, удари жестоко съпругата си с колата
Коментари Харесай

Страшна трагедия в село Обединение, кметът и местните умуват как е възможно така злощастно да загине виладжийка

73-годишен, без да желае, удари грубо брачната половинка си с колата си, до момента в който тя отваря гаражната врата на къщата им в село Обединение. След това 69-годишната жена е умряла в търновската болница от политравма, оповестява " Борба ".

Злощастният и неуместен случай е станал в петък вечерта в Обединение, където търновците имали вила и си отивали през почивните дни.

Сигнал за случая бил подаден в полицията в Полски Тръмбеш в петък към 19,40 часа. Изпратеният на мястото полицейски екип е открил, че същия ден лек автомобил „ Мазда “, ръководен от 73-годишния Тодор Крумов от В. Търново, при излизане от гаражна сграда е блъснал пострадалата, която му отваряла вратата.

Съпругата била повалена на земята с голям брой контузии. Незабавно е била откарана във великотърновската болница, където по-късно е умряла.

Тодор бил пробван за приложимост на алкохол, само че тестът е негативна. Причините за случая са в развой на изясняване. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Никой в Обединение през вчерашния ден не бе чул за нещастието, тъй като семейство Крумови не били от селото.

Хората обаче се чудеха по какъв начин е допустимо това да се случи и дали пък не става въпрос за предумисъл. Кметът Ганчо Ганев, който е някогашен следовател, бе изумен от механизма на случая.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР