72% от британците са на мнение, че принц Хари е

...
72% от британците са на мнение, че принц Хари е
Коментари Харесай

Принц Хари изпревари кралица Елизабет II по популярност на Острова

72% от британците са на мнение, че принц Хари е най-популярният член на кралското семейство. Това демонстрира национално изследване на компанията YouGov. В анкетата херцогът на Съсекс изпреварва по броя на желанията своята баба, 92-годишната кралица Елизабет Втора и своя брат, принц Уилям. Хари е поддържан от 86 на 100 от интервюираните дами и от 69 на 100 от господата.


Кралицата остава най-популярният член на кралското семейство измежду гласувалите мъже в анкетата - 71%. Принц Хари и принц Уилям доста изпреварват по известност измежду британците своя татко принц Чарлз, който е престолонаследник на английската корона. Синът на кралицата, който на следващия ден ще навърши 70 години, заема едвам седмо място в класацията.

Херцогинята на Кембридж Кейт Мидълтън се оказа втората по известност след Елизабет Втора представителка на монархията от женски пол. Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл, брачна половинка на принц Хари, заема в класацията шесто място. Бившата американска актриса отстъпва единствено с един % на 97-годишния брачен партньор на кралицата, принц Филип. Осма по рейтинг е дъщерята на Елизабет Втора, принцеса Ана.

В допитването, извършено от 15 май до 31 октомври са взели присъединяване 3,6 хиляди поданици на Обединеното кралство.
 Започнаха залозите за бебето на Хари и Меган Започнаха залозите за бебето на Хари и Меган
Във Англия букмейкъри започнаха да одобряват залози за вероятното име на бъдещото дете на херцозите на Съсекс принц Хари и Меган Маркъл. Има вер...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР