71-годишна жена сподели в Reddit тайна, която е пазила през

...
71-годишна жена сподели в Reddit тайна, която е пазила през
Коментари Харесай

71-годишна жена разкри интимна тайна, пазена през целия ѝ живот

71-годишна жена показа в Reddit загадка, която е пазила през целия си живот, и шокира мрежата.

Възрастната дама споделя, че преди доста години е изоставила брачна половинка си и четирите си деца, три от които били родени с увреждания, и избягала в Съединени американски щати. Историята ѝ дотам изненада интернет потребителите, че някои даже я сметнаха за небивалица, написа jenata.blitz.bg.

Авторката на обявата споделя, че се е омъжила за приятеля си, когато е била единствено на 16 години. Тя признава, че от дребна е изпитвала привличане към дамите, само че се е омъжила, тъй като родителите ѝ са упорствали.

" Винаги са ме убеждавали, че нетрадиционната ориентировка е нещо неприятно ", споделя тя.

На 20 години към този момент била майка на четири деца. Две от рожбите ѝ били с аутизъм, а третото - с диабет.

" Всеки ден мечтаех да избягам. Признах това на моя другарка и тя ме посъветва да го направя. Тогава започнах да възнамерявам бягството си ", споделя 71-годишната дама.

Тя съумява да избяга от вкъщи си, когато е на 25 години.

В деня на бягството си оставила децата на майка си и отишла в американското посолство.

" Така станах бежанка. Те ми помогнаха да отида в Съединени американски щати. По това време нямаше телефони и просто изчезнах от живота на фамилията си ", признава тя.

В Америка бегълката получила нов паспорт. Там се омъжила наново и родила още едно дете. След това обаче решила да се разведе. През 2010 година срещнала жена, за която по-късно се оженила.

След доста години героинята на историята се свързала с приятелката си, която останала в родината ѝ.

" Цялото ми семейство мислело, че съм отвлечена и мъртва. Съпругът ми се опитал да отгледа децата ни, само че в последна сметка се наложило да ги остави в дом. Той се заклел да ми бъде правилен и починал самичък, мислейки, че съм мъртва ", споделя още 71-годишната жена.

Авторката на поста акцентира, че никой от познатите ѝ в Съединени американски щати не е знаел, че тя е изоставила брачна половинка и децата си. " Нито една жива душа не знае за това. Нито вторият ми брачен партньор, нито жена ми, нито щерка ми. Никой! ", разяснява тя.

В умозаключение дамата споделя, че не съжалява за решението, взето преди доста години.

В мненията под обявата ѝ доста консуматори не крият изненадата си от обстоятелството какъв брой елементарно е било в миналото да напуснеш страната си и да станеш различен човек.

За мнозина историята наподобява неправдоподобна. Други обаче декларират, че сходни събития в действителност е можело да се случат и поддържат думите си, споделяйки сходни епизоди от живота на свои близки.

Според някои, макар че дамата споделя, че не съжалява за стореното, в действителност я преследва възприятие за виновност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР