71- годишен мъж е собственикът на магазина в Асеновград, от

...
71- годишен мъж е собственикът на магазина в Асеновград, от
Коментари Харесай

71-годишен пенсионер е собственик на магазина, ударен при полицейска акция край Пловдив

71- годишен мъж е притежателят на магазина в Асеновград, от който в хода на профилирана полицейска опарация бяха конфискувани над 570 подправени продукта. Търговският обект, в който се предложили спортни артикули, се намира на площад " Никола Хайтов " №3 и бил стопанисван от компания " Гардения 2009 " ООД.

Както Trafficnews.bg написа, чиновници на асеновградското РПУ иззеха голямо количество спортни актикули преди 2 дни. В магазина се предложили 190 броя тениски, имитиращи марката " Tommy Hilifiger ", и още 15, които минавали за " Dolce&Gabana ". 115 ментета с марка " Polo " и 37 тениски " Fila " също се предложили в обекта. Всички артикули били означени със знаците на известните тъговски марки, без производителите да имат право да ги употребяват.

Случаят е докладван на дежурен прокурор при Районна прокуратура - Асеновград. Образувано е бързо произвеждане по чл.172Б от Наказателен кодекс. Предвиденото от закона наказване за сходно действие е отнемане от независимост до пет години и санкция до пет хиляди лв..

Съгласно наредбите в Наказателния кодекс, конфискуваните артикули би трябвало да бъдат унищожени.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР