7 от 10 американци признават, че ще плашат от автономните

...
7 от 10 американци признават, че ще плашат от автономните
Коментари Харесай

7 от 10 американци се плашат от автономните коли

7 от 10 американци признават, че ще плашат от самостоятелните коли и не биха се возили на такава кола. Тези неприятни резултати за автомобилните компании, които влагат стотици милиони в технологиите за самостоятелно напредване на колите, разкри проучване на Американската автомобилна асоциация (ААА), написа Automedia.

``
реклама

Причината за това съмнение и боязън, декларирани от 71% от участвалите в анкетата на ААА, отдадена на самостоятелните коли, са „ случаите, които са били в детайли отразени от медиите ”. Естествено, злополуката със починалата пешеходка предходната година в Аризона е отпред в този лист, само че тези произшествия са по-малко от 5 и анализаторите означават, че информацията по този въпрос постоянно става жертва на „ медийна нервност и спекулации ”.

Но над половината интервюирани заявяват, че не се тормозят да се возят в самостоятелен автомобил, когато става въпрос за „ придвижване с ниска скорост и на къси дистанции ”, като най-хубавите места за това са „ летищата и увеселителните паркове ”. По-точно 53 % от участниците са подготвени на такова премеждие, а 44% декларират, че поддържат „ доставката и разнасянето на храна и артикули ” от самостоятелни коли.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР