7 лесни начина, с които да спрем цигарите Тютюнопушенето е

...
7 лесни начина, с които да спрем цигарите Тютюнопушенето е
Коментари Харесай

7 лесни начина, с които да спрем цигарите

7 лесни метода, с които да спрем цигарите
Тютюнопушенето е табиет, от който мнозина хора настояват, че не могат да се отърват, каквото и да вършат. Над 1 милиарда души в света са дейни пушачи и тази численост се усилва с всяка минала година. Истината е, че няма взаимозависимост, от която човек не може да се откаже, стига да желае и да откри верния метод, с цел да го направи.
 Имат ли връзка цигарите и килограмите? Имат ли връзка цигарите и килограмите?
Решили сте да спрете цигарите и с изключение на нервността и напрежението към прекъсването им… хоп, сдобивате се с спомагателни килограми. В пове...
Днес ще ви представим 7 трика, с които можете да се спрете цигарите вечно:
1. Воля – първото и най-важно нещо, без което няма по какъв начин това да се случи, е да вземете финално решение, че спирате цигарите и да имате волята да го извършите. Не позволявайте на някой различен да ви споделя, че би трябвало да спрете да пушите, тъй като това няма да е задоволителна мощ, която да ви накара да го извършите. Решението би трябвало да пристигна от самите вас – единствено тогава имате късмет да се справите.
2. Никотинова терапия – първоначално можете да си помагате с никотинови лепенки да вземем за пример, тъй че за тялото шокът да не е прекомерно огромен и то бързо да изиска да си набави нужния никотин от запалването на 1-2 цигари.
3. Не се събирайте с пушачи – доста значимо предписание е към себе си да нямате изкушения. Знаем, че да вземем за пример на работното място, постоянно пушачите излизат на терасата, приказват си и палят по една цигара, до момента в който си почиват. Трябва да избягвате такива събирания най-малко първите няколко седмици, тъй че цигареният пушек да не ви изкушава. Излизайте с непушачите да вземем за пример!
 5 неща по-вредни от цигарите 5 неща по-вредни от цигарите
Дори и да не пушите, постоянно ще има привички, от които би трябвало да се откажете или да ограничите, с цел да удължите живота си и да го извършите...
4. Намерете си някой, с който да го извършите дружно – взаимното предоставяне на мощ и мотивация е доста значимо. Намерете другар, който също желае да откаже цигарите, и започнете дружно. Така ще се подкрепяте и ще сте по-силно стимулирани да го извършите.
5. Не замествайте цигарите с храна – доста хора вършат грешката да си похапват сладко, когато им се допуши, само че това по никакъв метод не оказва помощ да премахнете никотиновата взаимозависимост от организма си. Просто ви „ оказва помощ “ да качите повече килограми и да се почувствате зле. Вместо това бъдете по-заети и не си оставяйте доста време да мислите за пушенето.
6. Започнете да спортувате – тялото ви има потребност се почисти от всички отрови, а спортът е един от най-хубавите способи, с които можете да го извършите. Освен това той ви дава тонус и чувство за здравословен живот, което е в цялостен прорез с пушенето. Хем ще сте заети с нещо ново, хем съвестта ви няма да ви разрешава да запалите цигара.
7. Правете си дарове – да, тъкмо по този начин! При всяка минала седмица без цигарен пушек, възнаграждавайте се с нещо по ваш избор – дреха, книга, кино, излизане или каквото обичате да вършиме. Така с неспокойствие ще очаквате да премине следващата седмица, тъй че да си купите нещо ново или да си подарите прелестно преживяване.
 Продуктите, които пречистват организма от никотина Продуктите, които пречистват организма от никотина
Главната причина за доста от здравословните проблеми - заболявания на сърцето, съдовете, белите дробове, кожата, бързото стареене и други е...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР