7-кратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън е на

...
7-кратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън е на
Коментари Харесай

Хамилтън: Все още изоставаме с 1 секунда

7-кратният международен първенец във Формула 1 Люис Хамилтън е на мнение, че Мерцедес изостава с 1 секунда на обиколка в Сингапур, макар че записа най-хубавото време в първата свободна подготовка през вчерашния ден.

Преди началото на уикенда на „ Марина Бей ” доста анализатори и водачи твърдяха, че трасето с доста завои ще даде може би последния късмет за мощно показване и даже победа на Мерцедес този сезон.

Хамилтън остана пети във втората подготовка, защото нито един път не съумя да направи чиста симулация на квалификационна обиколка поради трафика.
 Люис Хамилтън най-бърз при завръщането на Формула 1 в Сингапур Люис Хамилтън най-бърз при завръщането на Формула 1 в Сингапур
„ Уикендът стартира добре за нас, само че във втората подготовка не се получи добре – съвсем като във всеки уикенд този сезон – изясни Хамилтън. – Колата ни продължава да подскача като луда. Не считам, че сме доста по-назад от водачите, само че въпреки всичко сме някъде на към 1 секунда. Трябва да продължим да работим в тази посока. ”
 Сайнц над всички под прожекторите в Сингапур Сайнц над всички под прожекторите в Сингапур
Хамилтън обаче призна, че отборът сега не може да направи нищо за подскачането на W13 на вършиме и добави, че въпреки всичко колите на Мерцедес могат да са по-бързи.
 Какви санкции грозят Ред Бул и Астън Мартин? Какви санкции грозят Ред Бул и Астън Мартин?
„ Що се отнася до настройките, мисля, че Джордж Ръсел се оправи по-добре в свободните тренировки – изясни Люис. – Аз мога да съм по-бърз, а и нямах чиста обиколка във втората сесия. Вчера на доста места ми блокираха колелата на прекъсване, тъй че това може да се оправи. ”

Накрая, Хамилтън удостовери, че поради непрекъснато отскачане на колата му той е карал с главоболие през вчерашния ден.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР