69-годишен мъж от Нидерландия остана без приятели и семейство, след

...
69-годишен мъж от Нидерландия остана без приятели и семейство, след
Коментари Харесай

Дядо се ожени за 25-г. филипинка и животът му се преобърна на 180 градуса СНИМКИ

69-годишен мъж от Нидерландия остана без другари и семейство, откакто се ожени за 25-годишна филипинка, пише Daily Mail.

Джо Евърс се срещнал с младата си брачна половинка при едно от пътуванията си във Филипините. Той зърнал за момент бъдещата си обичана, а по-късно я намерил в обществените мрежи, тъй като имали общи другари.

Известно време двамата си общували в мрежата, след което Рона го посетила в Нидерландия. Скоро по-късно те се оженили.

Това е втори брак за Джо. От първия си брак той има две деца.

Когато фамилията и приятелите му разбирали за голямата разлика във възрастта им, те осъдили връзката им, а след сватбата прекъснали всякакви връзки с него.

" Аз съм разведен мъж с две деца към този момент, тъй че това беше огромна смяна, само че това е моят живот и те избраха да не го одобряват ", споделя Евърс.

Близките му не престават да вярват, че момичето е почнало да се среща с него единствено поради пари и европейска виза.

Мъжът обаче твърди, че връзката му с Рона е безусловно откровена и учредена на същински усеща, а не на полза.

" Това е същинска любовна история, а не опит за приемане на пари или зелена карта. Това е същинска обич. Зная, че хората няма да повярват, само че сред нас има толкоз доста обич и съгласие ", безапелационен е той.

Сега двойката живее в родния град на Рона - Баколод, където огромната разлика във възрастта не се счита за нещо неприятно.

" Възрастта е единствено число. Знам, че хората си мислят, че сме дружно за пари или виза, само че Рона в никакъв случай не ме е молила за пари, с изключение на с цел да оказва помощ на хора в потребност.

Не ни интересува какво приказват хората, това е нашият живот и ние сме щастливи. Разликата във възрастта не е проблем за нас. Рона се радва, че е с умел, балансиран сътрудник, който я обича такава, каквато е ", споделя Джо. 

Евърс счита, че всички отрицателни мнения, с които се сблъсква поради младата си брачна половинка, са от злоба. Според него хората, които ги гледат неоправдателно и сочат с пръст, просто желаят също да са толкоз щастливи, само че не могат. 

" Всичко, което ни казват, идва от ревнивост, само че ние сме щастливи. Това е по-добър живот за нея, само че и по-добър за мен ", безапелационен е той. 

" Семейството ми поддържаше доста нашата връзка. Очевидно разликата във възрастта е доста по-нормална във Филипините, тъй че те постоянно са ни подкрепяли, без значение от всичко.

Не ме интересува какво приказват хората за нас, аз го обичам доста. Ние сме положителни хора, обичаме и се грижим за хората и просто желаеме тази обич назад ", споделя от своя страна Рона.

Инфо: blitz.bg

Тагове: Филипинка европеец дядо връзка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР