680 чужди граждани бяха проверени вчера на територията на бежанските

...
680 чужди граждани бяха проверени вчера на територията на бежанските
Коментари Харесай

СДВР провери 680 чужденци в бежанските центрове в София

680 непознати жители бяха тествани през вчерашния ден на територията на бежанските центрове в София , оповестиха от Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР). Шестима са арестувани за престъпни прояви.

В полицейската интервенция се включиха чиновници на отделите " Противодействие на престъпната престъпност ", " Специализирани полицейски сили ", " Миграция " и бранш " Кобра " в Столична дирекция на вътрешните работи.

Действията са осъществени на територията на центрове за настаняване ба бежанците в кварталите " Овча купел ", " Военна рампа " и " Враждебна ". Извършени са инспекции за владеене на неразрешени предмети и наркотични субстанции. Също е изработен оглед за определяне на евентуални жители за общодържавно търсене, които са без документи за идентичност и пребиваващи непозволено в пространствата.

Съвместно от чиновници на ДАБ и Столична дирекция на вътрешните работи е сбъднат надзор за съблюдаване на открития час за прибиране в центровете . Установено е, че към 60 мъже са нарушили часа.

От Столична дирекция на вътрешните работи декларират, че превантивните дейности ще бъдат осъществявани регулярно в столицата.
 Полицейска акция в бежанските центрове в София
Полицейска акция в бежанските центрове в София

Има задържан
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР