68-годишна жена от село Цани Гинчево е починала, след като

...
68-годишна жена от село Цани Гинчево е починала, след като
Коментари Харесай

25-годишен уби възрастна жена с цепеница, за да я ограби

68-годишна жена от село Цани Гинчево е умряла, откакто станала жертва на обир, съпроводен с побой, заяви БНР. Случаят е от събота сутринта, а информация беше изнесена през днешния ден от полицията и прокуратурата.

Съсед на дамата я намерил в безпомощно положение и подал сигнал на телефон 112. Пострадалата е откарана в шуменската болница, била е с голям брой фрактури от побой, нанесен с дървена цепеница. Жената е разпознала нападателя, който живее покрай дома ѝ, разгласи шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Шумен старши комисар Ялчън Расим.

" В рамките на два-три часа е открит и арестуван, некриминално проявен, 25-годишен мъж от село Цани Гинчево. Има данни, че същият е употребявал опиати. Тя е показала името на причинителя, само че редом с това нашите чиновници, без да знаят това, са задържали същия човек за това действие ", изясни шефът на полицията, представен от БНР.

Извършителят е арестуван, против него е формирано досъдебно произвеждане за обир, съпроводен със междинна телесна щета. В сряда вечерта обаче потърпевшата е умряла в болничното заведение. Това ще наложи преквалифициране на действието, посочи окръжният прокурор на Шумен Маргарита Георгиева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР