65-годишна жена от Бобов дол ежедневно стопира автомобили по пътищата

...
65-годишна жена от Бобов дол ежедневно стопира автомобили по пътищата
Коментари Харесай

Жена предизвиква хаос по пътищата като се прави на умряла

65-годишна жена от Бобов дол всекидневно стопира коли по пътищата в общината, правейки се на умряла. Преди броени дни дамата даже замерила с патерица лидер на автомобил, който отказал да спре.

Случаят с Христина Стаменкова безусловно потресе жителите на Бобов дол, които упорстват за незабавни ограничения от страна на институциите. 

" Най-редовното осъществяване на Христина е да ляга на пътното платно и да се прави на умряла. Тя даже изскачала пред колите, единствено и единствено водачите да й спрат, с цел да я подкрепят финансово. Вече всички вдигнахме ръце от нея. Толкова ли няма институции, които да се погрижат за нея? Ако някой я блъсне или стане най-лошото, кой ще е отговорен? Тя излиза заран рано или вечер, когато е мрачно и няма задоволителна видимост “, обясниха обезпокоени поданици от града, написа Монитор.

Оказва се, че Христина няма на кой да разчита. Тя има две деца, щерка й е омъжена в друго обитаемо място, а синът й е в чужбина.

" Едва преди седмица Христина е излязла от Психиатрично поделение, само че не е ориентирана за долекуване. Днес организирах няколко срещи. Това, което може да се направи за дамата е да се хоспитализира наложително поради това, че заплашва живота на хората и нарушава реда в общината. От там към този момент, откакто й слагат диагноза, може да се изпрати за долекуване. През м. година й беше препоръчано от Общината да бъде настанена в Дома за остарели хора в Кочериново, само че тя отхвърли “, разгласи общинският консултант от Бобов дол, доктор Борис Дашков, който персонално се е заел с разрешаването на казуса.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР