63-годишен мъж, който създаде незаконен канал с ширина 200 фута

...
63-годишен мъж, който създаде незаконен канал с ширина 200 фута
Коментари Харесай

Мъж, заплашен от затвор, след като разрови незаконен канал с ширина 200 фута в езерото Мичиган

63-годишен мъж, който сътвори противозаконен канал с широчина 200 фута в езеро, беше наказан за злоупотреби и вандализъм.

Рибарят Андрю Хауърд в този момент чака присъди за федерални обвинявания, откакто отклони река Плат на ръка през Спящите мечки дюни на езерото Мичиган. Прокурорът на Съединени американски щати Марк Тотен изясни: „ Тези изказвания за манипулиране и вандализъм от изкуствено отклоняване на водата в река Плат са притеснителни. Националният езерен бряг на Спящите мечки дюни и Големите езера са национални скъпоценни камъни и моята работа приема доста съществено опазването на нашите естествени съкровища. ”

Хауърд, който идва от Франкфорт в Мичиган, извърши закононарушението с лопата през август 2022 година Той изкопа наслойка и камъни от речния басейн и по-късно натрупа огромни камъни върху независимо построен язовир. Това отклони естествения поток на реката през новоизкопания канал към езерото Мичиган. Отне към година и половина, до момента в който шишът, през който той изрови, най-сетне се преобразува.

В...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР