63-ата церемония на наградите Грами беше поредната в последно време,

...
63-ата церемония на наградите Грами беше поредната в последно време,
Коментари Харесай

Бионсе пише историята на наградите Грами! Големите победители и големите скандали на вечерта

63-ата гала на премиите Грами беше следващата напоследък, която се състоя онлайн. На нея обаче Бионсе писа история! Тя стана изпълнителката с най-вече награди Грами, откакто добави нови 3 към сбирката си от 25. 

Виж още: Най-големите секс кавги и неистини в кралското семейство

Бионсе си потегли от премиите с отличие за най-хубаво R&B осъществяване за Black Parade, за най-хубаво видео - Brown Skin Girl, както и за най-хубава рап ария - за Savage.

Наградата за ария на годината отиде при H.E.R. за I Can't Breathe, отдадена на придвижването Black Lives Matter. Rain on Me донесе на Ариана Гранде и Лейди Гагеа премия за поп дуо/групово осъществяване.

За албум на годината бе разгласен Folklore на Тейлър Суифт, като прочее това е трета премия за нея в тази категория. 

Виж още: На 54, а като че ли на 30: Холи Бери демонстрира по какъв начин се вършат плочки на корема

Били Айлиш също завоюва премия - тази за запис на годината, за ария, написана за филм (No Time to Die за новия филм за Джеймс Бонд). Така Били Айлиш към този момент има 6 награди Грами в сбирката си, откакто стана абсолютният победител на миналогодишното издание. 

Иначе шоуто на Грамите беше намерено от Хари Стайлс, който извърши Watermelon Sugar. Той също си потегли с премия - тази за най-хубаво поп солово осъществяване.

Виж още: Рижава и палава: Запознайте се с най-красивата рускиня в света

Грамите не минаха и без скандал, като този път в окото на бурята бе The Weeknd, който се закани да забрани на лейбъла си да изпраща негови песни за номинации за премиите. Тази година той не получи нито една номинация, въпреки че да вземем за пример неговата Blinding Lights обра премиите на MTV VMA, сложи върхове в Billboard и беше оповестена за най-стриймваната ария за 2020 г. 

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР