62-годишен мъж от Магдебург, Германия, каза, че е получил десетки

...
62-годишен мъж от Магдебург, Германия, каза, че е получил десетки
Коментари Харесай

Мъж шашна учените - направил си 217 ваксини срещу ковид

62-годишен мъж от Магдебург, Германия, сподели, че е получил десетки имунизации против COVID-19 в продължение на 29 месеца по „ персонални аргументи “ и в никакъв случай не е забелязал никакви признаци на зараза.  

Според откриватели от университета Ерланген-Нюрнберг мъжът е получил 217 имунизации в опит да защищити тялото си от рисковия вирус, пише Mirror.

Пишейки в Lancet Infectious Diseases, учените означават, че 62-годишният гражданин на Магдебург не е имал индикации, че в миналото е бил инфектиран с COVID-19 и не е докладвал никакви странични резултати, свързани с имунизацията. Изследователите научиха за този човек от репортаж във вестник и попитаха дали е допустимо да проучат реакцията на тялото му на голям брой имунизации.

„ Чухме за неговия случай от публикации във вестниците. След това се свързахме с него и го поканихме да се подложи на разнообразни проби в Ерланген. Той се съгласи с огромен интерес “, сподели доктор Килиан Шобер.

Според екипа има 130 такива ваксини, които са публично доказани, в това число осем разнообразни ваксини.

„ Фактът, че не са настъпили забележими странични резултати макар тази необикновена свръхваксинация, демонстрира, че медикаментите се понасят добре “, добави доктор Шобер.

Изследователите са разгледали предходните кръвни проби на мъжа и са анализирали кръвни проби, получени от следващи имунизации. Те разкрили, че имунната му система действа изцяло. Определени имунни кафези и антитела против вируса, който предизвиква COVID-19 (Sars-CoV-2), участват в доста по-високи равнища спрямо хората, които са получили единствено три ваксини.

„ Като цяло не открихме никакви доказателства за намаляване на имунния отговор, тъкмо противоположното “, добави един от водещите създатели на проучването Катарина Кочер.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР