6000 евро е заплатата на един европейски депутат. Това разкри

...
6000 евро е заплатата на един европейски депутат. Това разкри
Коментари Харесай

6000 eвро взима един евродепутат

6000 евро е заплатата на един европейски народен представител. Това разкри евродепутатът и режисьор Андрей Слабаков пред Нова телевизия по време на обиколка в постройката на Европейския парламент.

Той изясни, че в европарламента има трима сътрудници и трима съветници от консерваторите.

" Малко над 6 000 е за народен представител. Другите пари са за сътрудници. Защото то има един бюджет, само че това са заплатите на хора, които работят в България и Брюксел. Така че в последна сметка тия пари ги харчим тука ", изясни Слабаков.

Евродепутатът на Вътрешна македонска революционна организация добави, че извършва обещанието си да пита. " Питам непрестанно. За " Струма " беше в петициите. Но нямам много благоприятни условия да запитвам, тъй като някой би трябвало да ми даде опция ", изясни той. За него европарламентът постоянно наподобява на говорилня.

" Това доста ме уморява. В смисъл вървят просто да приказват.

Говори, приказва, приказва и най-после нищо не споделя. Въобще тия двуминутните изявления са доста гадни, тъй като има едни, които са, айде да не ги нарека новобранци, някакъв тип тарикати, считат, че като приказват пъклен бързо, ще могат да кажат повече неща.

Това е извънредно неверно, тъй като има превод на 24 езика. Някои минават през два превода, до момента в който стигнат до естествен превод ", описа режисьорът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР