600 предпазни маски за многократна употреба уши и дари на

...
600 предпазни маски за многократна употреба уши и дари на
Коментари Харесай

Доброволци и фирми помагат на старозагорци

600 защитни маски за многократна приложимост уши и подари на община Стара Загора компания „ Изитекс ” ООД . Те ще се разпределят за потребностите на чиновниците на обществени заведения, детска кухня, общинския пазар, за кметовете и кметските наместници по селата. Още 400 маски компанията ще даде и за чиновниците на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи (ОДМВР) в Стара Загора.
„ Правим дарението, тъй като желаеме да помогнем на институциите да бъдат предпазени и да се преборим по-бързо със обстановката, с цел да може да се завърнем към естествения си метод на живот ”, изясни комерсиалният шеф на „ Изитекс ” ООД Георги Жеков. Той посочи, че маските не са медицински, а трислойни и са направени от памучна материя и хидрофибриран плат. 
Всеки ден по 100 хляба , които ще бъдат разпределяни на потребителите на Диетичния стол и на възрастни хора, декларирали потребност от доставка на храни и медикаменти ще подаряват Пекарни „ Петраки ” . „ Това произвеждаме и това можем да дарим. Ако всеки е съпричастен, ще можем по-лесно да се преборим ”, безапелационен е притежателят им Петър Петров.
32-ма доброволци - 18 мъже и 14 дами, са записани все още в община Стара Загора. Те са изразили подготвеност да оказват помощ при положение на усложняване на спешната конюнктура.
Припомняме, че поръчки за доставка на храни и медикаменти се одобряват всеки работен ден от 9 до 17 часа на телефон 0885 382 233 . Желаещите да се включат в помощ на нуждаещи се могат да се записват на 0885 90 12 12 и 042/614 614.
Кметът Живко Тодоров благодари на притежателите на компании, както и на всички доброволци за съпричастността и помощта в този сложен за всички миг.
Още по тематиката четете и в нашия блог.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР