600 лв. удари билетът за концерт на Лили Иванова от

...
600 лв. удари билетът за концерт на Лили Иванова от
Коментари Харесай

Избиват се за Лили Иванова: Цената на билета счупи рекорди

600 лева удари билетът за концерт на Лили Иванова от тазгодишното й турне. Примата на родната известна музика разгласи тазгодишното си Национално турне 2024, което стартира на 16 май от Благоевград, броени дни след 85-годишния й празник през април.

Вторият й концерт през май ще бъде на 20-и в Народния спектакъл " Иван Вазов ", като най-евтиният вход за него е 120 лева - и то в страничните ръкави на втория балкон. Централните места там са по 150 лева, а идната категория е 200 лева за последните редове на партера, съобщи Телеграф.

От интерактивната скица излиза наяве още, че първият балкон е блокиран за продажба, тъй като евентуално там ще бъдат настанени политици и ВИП посетители на звездата, написа " Телеграф ". Най-скъпи са билетите на първите три реда пред сцената - по 600 лева, а в централната зона са по 350 и 250 лева

Припомняме, че предходната година Лили Иванова реши за първи път да направи концерт в Народния спектакъл, като повод бе представянето на биографичната й книга от Валерия Велева " Моят персонален дневник ". Тогава тя отново пусна по-скъпи билети, по-скъпи даже и от тези за представлението на холивудския артист Джон Малкович, само че в този момент към този момент счупи всички върхове в родния шоубизнес.

Иначе за по-малко от 7 месеца Лили ще обиколи 10 града, като ще влезе и в по-малки зали и ще гостува и в по-малки градове, с цел да зарадва феновете си. Прави усещане, че за столицата няма втора дата, както и нищо за декември, като най-вероятно певицата и екипът й умуват дали да вършат два-три следващи дни в НДК, или още веднъж да нападат " Арена София ", написа още изданието. Преди да стартира турнето си, примата ще пътува до Брюксел, където на 16 март ще пее до езерата на Иксел в зала Flagey.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР