600 000 лева отдели община Раковски за изграждането на ново

...
600 000 лева отдели община Раковски за изграждането на ново
Коментари Харесай

600 000 лв. отдели Раковски за изграждане на ново крило в ДГ Щастливо детство

600 000 лв. отдели община Раковски за построяването на ново крило в ДГ " Щастливо детство " в града. Заведението ще поеме още две нови групи от деца. Обектът съставлява пристройка на нова постройка към детската градина и физкултурен салон, посредством директна връзка сред съществуващата и новата сграда, с " топла " връзка. Новото крило  е издигнато напълно със средства  от общинския бюджет на Раковски и е приключено в границите на 165 дни.
На главният вход към постройката е обезпечена и рампа за хора с увреждания. Сградата е двуетажна. На първия етаж са ситуирани кабинет, санитарни пространства, кухня и преддверие към нея, гардеробно и склад към него, помещение за деца, включващо зони за игра, хранене и спане, детска тоалетна, стълбищна клетка, кулоар, физкултурен салон и преддверие към него. На втория етаж на новопостроеното крило на детската градина са построени два кабинета, санитарни пространства, тоалетна за деца, детско помещение, включващо зони за хранене, игра и спане, гардеробно със склад и кухня с преддверие.
Лентата на новата постройка прерязаха директорката на детското заведение и кметът на Раковски Павел Гуджеров. А същинските домакини на събитието - децата от детска градина " Щастливо детство " - поздравиха присъстващите с  къса музикална стратегия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР