60 учители и десетки специалисти от бизнеса развиват уменията на

...
60 учители и десетки специалисти от бизнеса развиват уменията на
Коментари Харесай

Развиват уменията на ученици по програмата #YouthEmpowered

60 учители и десетки експерти от бизнеса развиват уменията на възпитаници в петото издание на програмата #YouthEmpowered
В петото издание на програмата #YouthEmpowered се включват рекордните 60 учители от цялата страна. Те ще подкрепят развиването на личностните качества на своите над 400 възпитаници. Техни помощници ще бъдат голям брой експерти от бизнеса, които ще влязат в ролята на ментори и ще преподават в границите на бизнес модула на просветителната самодейност, осъществена от Системата на Кока-Кола в България и Джуниър Ачийвмънт България.

Доброволцитеще споделят своя опит в границите на поредност от профилирани уебинари #YouthEmpowered GoesDigital. Менторите от Системата на Кока-Кола в България ще споделят свояопит и тънкостите за насърчаване на сполучлива кариера в областите: продажби, финанси, бизнес обмисляне, ръководство на планове и други.

Първият уебинар, част от поредицата,ще се състои на 21 април, от 15:00 ч., а тематиката “Управление на план с реализиране на действителен резултат ” ще бъде показана от експертите в региона Калина Лозанова и Нели Костадинова – част от екипа на Кока-Кола Хеленик. Регистрация за събитието може да бъде направена на:.

„ Вярваме, че бизнесът има силата да поддържа развиването на младежите. През 2020 година, която беше предизвикателна във всички сфери, в това число и в просветителната, адаптирахме своята стратегия #YouthEmpowered, тъй че да продължим да бъдем покрай тях като ги мотивираме и им оказваме помощ да се осъществят като сполучливи експерти ”, показа Жаклин Цочева – шеф “Публични връзки и връзки с обществеността “ в Кока-Кола ХБК България.

„ Да вдъхновиш младото потомство да възприемат ново просветително наличие в днешната динамична и предизвикателна среда изисква неизменност, ексцентрично креативно мислене и намирането на подобаващото наличие и метод на връзка. В основата на просветителните стратегии, които Джуниър Ачийвмънт България показва на новото потомство в България значима роля играе намирането на бизнес сътрудници, които да умеят да се впишат и в средата на младите, с цел да може вдъхновението да е по-трайно. Благодарни сме, че в програмата #YouthEmpowered, JA България си партнира с Кока-Кола ХБК България и дружно предлагаме резистентен метод подсилен от висококвалифицирани и всеотдайни преподаватели от цялата страна за повишаванена уменията за работа и самодейното държание на учениците. “ – сподели Милена Стойчева, изпълнителен шеф на JA България.

Програмата Youth Empoweredстартира през 2017 година, с помощта на напъните насистемата на Кока-Кола в България и Джуниър Ачийвмънт България. Целта е да сеподпомогне развиването на младежите и пълноценната им подготовка за пускане на кариера и сполучлива професионална реализация. От основаването си до през днешния ден, над 11 000 младежи от цялата страна минаха през курсове за повишение на тяхната продуктивност в границите на самодейността.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР