60-годишен мъж от Чепеларе е починалдокато кара колата си. Със

...
60-годишен мъж от Чепеларе е починалдокато кара колата си. Със
Коментари Харесай

Мъж почина зад волана, със сетни сили отбил и спрял колата

60-годишен мъж от Чепеларе е починалдокато кара колата си. Със сетни сили, преди да склопи очи вечно, съумял да отбие леко и да спре машината, с цел да предотврати злополука.
Мъжът карал своя автомобил " Фолксваген Голф " по пътя от Чепеларе към Пловдив преди обяд през вчерашния ден. Бил самичък в колата, когато му прилошава и в последните мигове на живота си съумява да отбие от пътя и да спре колата преди да почине.
Опитвайки се да спре, леко е блъснал колата, само че е съумял да излезе от пътя и да не сътвори условия за друго ПТП, споделиха осведомени със случая. Починалият водач е открит в колата си към 11,15 часа от преминаващи на прав сектор в региона на разклона за чепеларското село Забърдо. Те подали сигнал на тел. 112. Тялото му е откарано за аутопсия в МБАЛ - Смолян. Данни за насилствена гибел не са открити, споделиха от полицията. Предполага се, че мъжът е умрял от солиден инфаркт. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Случаят е еднакъв с този на водача на ученическия микробус от Кюстендил, който умря преди три дни до момента в който транспортира 12 деца след учебно заведение. В последните мигове от живота си 54-годишният лидер спрял микробуса в ограда на къща в село Соколщица без да пострада нито един пасажер.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР