6-годишният Ренцо от Aржентина разтопи сърцата на хората в социалните

...
6-годишният Ренцо от Aржентина разтопи сърцата на хората в социалните
Коментари Харесай

Дете разплака мрежата, вижте защо продава играчките си

6-годишният Ренцо от Aржентина разтопи сърцата на хората в обществените мрежи с покъртителен пост, написа Gong.

В събота е огромният край на Копа Либертадорес, клубното състезание на Южна Америка, където на финала ще спорят двата гранда на Аржентина - Бока Хуниорс и Ривър Плейт.

Да се снабди с билет, желае и дребният Ренцо, който е подготвен на всичко, с цел да поддържа от стадиона обичания си тим - Ривър Плейт. Включително и да се раздели с единственото нещо, което има - играчките си.

„ Продавам моите играчки, с цел да опитам да стигна до Ел Монументал ”, е слоганът на дребния футболен почитател.

Неговите родители, трогнати от самодейността на детето си, разгласяват фотографията във Фейсбук и доста скоро тя се трансформира в всеобщо споделяна в интернет.

Така постът стига и до шефа на един от почитател клубовете на Ривър. Емануел Жулиан Барнео взема решение да даде два от билетите на фенклуба за Ренцо и неговата майка, които ще пътуват до Буенос Айрес и ще имат шанса да видят онлайн срещата, която ще дефинира кои ще са кралете на футбола в Южна Америка.

Изненадите за Ренцо обаче не свършват.Той получи фланелка и шапка на Ривър, подписани персонално от клубната легенда Енцо Франческоли, който също чул за историята. „ Благодаря на Ренцо, че подсети на всички нас почитателите на Ривър, че без значение от резултата, Ривър е нашата пристрастеност! ”
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР