6-годишната Оливия Патерсън от Обединеното кралство си играела навън, когато

...
6-годишната Оливия Патерсън от Обединеното кралство си играела навън, когато
Коментари Харесай

„Събуди се, мамо: 6-годишно момиче влетя в горяща къща и спаси семейството си

6-годишната Оливия Патерсън от Обединеното кралство си играела на открито, когато забелязала пламъци на покрива на дома на фамилията си в Северен Йоркшир, Англия.

Момичето се трансформира в същински воин. На 4 април Оливия Патерсън си играела на открито, когато забелязала пламъци на покрива на къщата си. Мама Лора спяла на дивана с двете си най-малки деца Джоел-Джеймс и Тифани, когато момичето изтичало в къщата с крясъци: „ Събуди се мамо, къщата гори, разсъни децата ”, пише Yorkshire Live.

Семейството избягало невредимо от пожара, който тръгнал от близката постройка и се популяризирал на горните етажи на тристайния им дом.
 Момиче избави семейство от пожар, пожар, къщата се възпламени, пожар на покрива, момичето играе на двора, избави фамилията, разсъни майка си Сега фамилията живее в апартамент чартърен в Airbnb Снимка: SWNS
Баба Сейди Гелдър, на 54 години, похвали своята „ удивителна “ внучка.

„ Много се гордеем с нея. Тя има ADHD (невнимание, хиперактивност и импулсивност), тъй че беше безусловно брилянтна. Не можем да повярваме, че Оливия извади Лора, тъй като тя е на шест години. Тя извика: „ Събуди се мамо, къщата гори, разсъни децата. ” Хората по улицата не мислеха, че има някой в ​​къщата, защото на пътя нямаше нито една кола ”, сподели старата британка.
 Момиче избави семейство от пожар, пожар, къщата се възпламени, пожар на покрива, момичето играе на двора, избави фамилията, разсъни майка си Бабата хвали своята " удивителна " внучка Снимка: Yorkshire Live
Семейството губи съвсем цялото си имущество в пожара. Според Сейди Гелдър те са съумели да вземат няколко от движимостите на децата, само че всичко останало е унищожено. След случая хората подариха кревати, постелки, хавлии и други мебелировка. Сега Лора и децата й живеят в апартамент чартърен в Airbnb.

Според английски издания следствието на пожара продължава. На фамилията е казано, че пожарът може да е породен от зарядно устройство за телефон. Към понеделник сутринта, 15 април, повече от 4000 лири стерлинги бяха събрани на страницата GoFundMe, основана в поддръжка на фамилията от някогашни сътрудници на Лора.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР