59-годишната Моника Белучи краси корицата на мартенския брой на арабския

...
59-годишната Моника Белучи краси корицата на мартенския брой на арабския
Коментари Харесай

Моника Белучи се снима за корицата на арабския Vogue

59-годишната Моника Белучи краси корицата на мартенския брой на арабския Vogue. Актрисата приказва за феминизма и работата си с Тим Бъртън. Неотдавна двамата разсекретиха сантименталната си връзка и започнаха да излизат дружно като двойка. За първи път тя се появи на аления килим с режисьора на филмовия фестивал в Рим през октомври предходната година. " Толкова е вълнуващо и прелестно да споделиш прекарването да работиш с индивида, който обичаш ", сподели тя за времето, прекарано на снимачната площадка с Тим Бъртън.


Моника разкри, че обича да е влюбена. " Чувствам се като същинска жена " - по този начин тя описвайки настоящето си положение.

В момента актрисата се снима за ефирен сериал във Франция и преди малко е завършила работата си по филм с иранската режисьорка Марджан Сатрапи. " Когато фотографирам филм, съм извънредно нервна, изключително през първите няколко дни. Киното е напълно друго прекарване ", споделя актрисата. Последните три години от живота си тя посвещава на театъра, като обикаля Европа с моноспектакъла на Мария Калас " Писма и записки ".

Белучи приказва и за мощните дами във филмовата промишленост: " Нещата се трансформират, тъй като дамите през днешния ден приказват намерено. Те към този момент не се опасяват да приказват. Изабел Юпер, Шарлот Рамплинг, Фани Ардан... това са дами, които към момента играят основни функции. Това потвърждава, че светът се е трансформирал. Някога на дамите след 40 години не се даваха благоприятни условия за работа - макар че са необикновено надарени ".

В изявлението Белучи споделя тайните на младостта си. Актрисата разказва себе си като " доста женствена ", само че признава, че не държи на хубостта. Тя прави пилатес и се храни вярно. " Не съм захласната от нищо. Харесва ми да пребивавам пълноценно ", разкрива Моника.

Преди четири години Белучи скъса с френския художник Никола Льофевр, а преди този момент в продължение на 17 години имаше връзка с артиста Венсан Касел, от който има две дъщери. Двамата се разделиха през 2013 година

Тим Бъртън се разведе с актрисата Хелена Бонъм Картър през 2014 година след 13-годишен брак, те имат две общи деца./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР