58-годишният Симо Емилов е намерен вкочанен в колата си. Смолянчанинът

...
58-годишният Симо Емилов е намерен вкочанен в колата си. Смолянчанинът
Коментари Харесай

Ужас! Намериха вкочанен в колата си издирван смолянчанин

58-годишният Симо Емилов е открит вдървен в колата си. Смолянчанинът е разгласен за търсене на 25 декември от синът му. Той напуснал дома си към 13 часа предния ден и оттогава околните му не знаели къде е. Вчера сутринта работещ в " Гранична полиция ", който е някогашен проверяващ служител на реда, отишъл към вилата си край смолянското село Полковник Серафимово, когато забелязал автомобил на паркинга на вилата на бившето дружество „ ДАП Смолян “ в землището на селото.

Вътре видял фигурата на мъжа, само че помислил че спи. На връщане от вилата следобяд мъжът още веднъж видял автомобила, доближил се, чукал по стъклото, само че забелязал, че мъжът вътре е неестествено бледен и не реагира и се обадил в полицията. Униформените откриват към 17 часа мъжът в колата мъртъв. По натрупа няма забележими следи от принуждение, а в джобовете на умрелия е открита огромна сума пари и телефона му.

По случая е заведено досъдебно произвеждане за ликвидиране против незнаен причинител. В първия работен ден се чака да излезе заключението на правосъдния доктор от аутопсията на умрелия и да стане ясна повода за гибелта му. Мъжът имал здравословни проблеми. Преди време е получил инфаркт. Разследващите изследват аргументите за изгубването му. Последно е имал диалог с един от околните си, споделиха осведомени със случая.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР