58-годишният Атанас Г. е задържан за срок до 72 часа,

...
58-годишният Атанас Г. е задържан за срок до 72 часа,
Коментари Харесай

Остава в ареста мъжът, убил съжителката си по особено мъчителен начин и с особена жестокост

58-годишният Атанас Г. е арестуван за период до 72 часа, откакто е бил притеглен като обвинен от Окръжната прокуратура във Варна за умишленото ликвидиране на дамата, с която живеел от един месец на фамилни начала. Той е упрекнат за закононарушение по член 116, алинея 1, т. 6, по отношение на член 115 от Наказателния кодекс, което се санкционира с отнемане от независимост от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

Досъдебното произвеждане е формирано за това, че на 8 против 9 август тази година съзнателно е била умъртвена 51-годишната Йорданка А., като убийството е било осъществено по изключително непосилен метод за убитата и с особена свирепост след побой.

Сигналът бил подаден на тел. 112. При осъществения оглед в жилище в кв. „ Аспарухово “ е открита убитата. Двамата се срещнали в обществените мрежи и решили да се съберат за живеят дружно.

Атанас Г. е от Пазарджик. Тестван е бил за приложимост на алкохол и резултатите са посочили 3,30 промила алкохол в кръвта.

Окръжната прокуратура във Варна е внесла искане за взимане мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ на обвинения във Варненския областен съд. Съдебното съвещание е планувано за през днешния ден, 12 август, от 13 часа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР