58-годишна жена е пострадала при катастрофа между линейка и лек

...
58-годишна жена е пострадала при катастрофа между линейка и лек
Коментари Харесай

Катастрофа между линейка и лек автомобил във Видин

58-годишна жена е потърпевша при злополука сред кола за спешна помощ и лек автомобил във Видин. Това оповестиха от ОДМВР - Видин.

Сигналът за случая е подаден на 2 февруари в 12.35 часа на тел.112. Съобщено е за злополука сред кола за спешна помощ и лек автомобил на бул. „ Панония “ във Видин.

Дежурна оперативна група направила оглед на местопроизшествието. Изяснено е, че колата за спешна помощ, карана от 30-годишен мъж, се е движила с включени светлинни сигнали (без звуков сигнал) от жк. „ Гео Милев “ към жк. „ Панония “. При нахлуване в кръстовище лидерът не се е съобразил с пътен знак Б2 и отнемайки преимущество бил блъснат от лек автомобил „ Дачия “, ръководен от 51-годишен гражданин на града.

Дете пострада при злополука сред две коли край Видин

Линейката се е преобърнала и паднала на лявата си страна. Пострадала е 58-годишна жена – медицински чиновник, пътувала в колата за спешна помощ. Пациент в специфичния автомобил не е имало.

Жената е настанена във видинската болница със подозрение за комоцио и охлузни рани по ръцете и краката. Двамата водачи били прегледани и освободени без пострадвания. Тествани са с дрегер, пробите им не отчели съществуване на алкохол. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР