57 младежи на възраст до 29 години от област Варна

...
57 младежи на възраст до 29 години от област Варна
Коментари Харесай

57 младежи на възраст до 29 години от област Варна са подали заявления за участие в Програма „Старт на кариерата”

57 младежи на възраст до 29 години от област Варна са подали заявки за присъединяване в Програма „ Старт на кариерата ”. Това оповестиха от Регионалната работа по заетостта във Варна.

До 9 октомври се одобряваха документи от искащите да работят през 2018 година в обществената администрация и да натрупат трудов стаж и професионален опит по добитата компетентност.

Всяко лице имаше опция да кандидатства по едно и също време за три работни места, само че до две работни места при един шеф по програмата. До 27 октомври систематизираният лист с претендентите за работа в централни институции, министерства, организации, регионални и общински администрации ще бъде оповестен на интернет страницата на Агенцията по заетостта и ще бъде изнесен на осведомителните табла в Дирекции „ Бюро по труда ”. Графиците за интервютата ще бъдат оповестени до 8 ноември 2017 година, а събеседванията ще се организират в интервала от 13 до 24 ноември.

15 ноември е крайният период за подаване на документи за допустимост от работодателите, в допълнение класирани по скица „ Обучения и претовареност за младежите ” на Оперативна стратегия „ Развитие на човешките запаси ” 2014-2020 година. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР