56-годишната Салма Хайек е известна по целия свят със своята

...
56-годишната Салма Хайек е известна по целия свят със своята
Коментари Харесай

Салма Хайек разкри тайната си как на 50 да изглеждаме като на 30

56-годишната Салма Хайек е известна по целия свят със своята хубост и съблазън , които с годините не престават да разцъфтяват.

Дълго време се смяташе, че пластичните хирурзи и козметолозите оказват помощ на актрисата да поддържа младостта си. Тя обаче отхвърля външни намеси по себе си.

Знойната мексиканка твърди, че просто употребява хитри трикове, които прикриват белезите на годинит е. Така да вземем за пример когато не може да боядиса косата си, тя я прибра в стилна шапка. Наскоро Салма показа различен трик в профила си в Instagram - по неин съвет в никакъв случай не би трябвало да слагате очилата си на главата , защото те разкриват побелелите слепоочия .

" Ето един умен съвет по какъв начин да се отървете от сивата коса, без да я боядисвате! Не носете очила на косата си “, насърчи Салма почитателите си.

 
 Хайек споделя, че в никакъв случай не е прибягвала до инжекции с ботокс и тайната на нейната младост се крие в " постоянните медитации ", които е създала за себе си.

„ Поради характерностите на моето тяло и здравословни проблеми развих необикновена медитация, която непрестанно надграждам “, описа Салма, добавяйки, че може да медитира по няколко часа дневно.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР