55-годишният Димитър Дишев управлява село Ягодово вече два мандата. На

...
55-годишният Димитър Дишев управлява село Ягодово вече два мандата. На
Коментари Харесай

Димитър Дишев, БОР – кандидат за кмет на Ягодово: За два мандата решихме много от проблемите на хората

55-годишният Димитър Дишев ръководи село Ягодово към този момент два мандата. На тези локални избори той е претендент на Сдружение " Бъдеще за Община Родопи " (БОР). 
Прочетете още
" Тези два мандата бяха изпълнени с извънредно доста компликации, тествания, незнайни и пандемия. Искам да ви уверя, че без значение от всички компликации сме употребявали всяка една опция, с цел да се случат нещата в нашето обитаемо място. Успяхме да се сработим добре с управлението на общината и през двата мандата за селото беше направено следното: ремонт на покрива на читалището; вътрешен ремонт и газифициране. Ремонт на ДГ „ Пролет “, разкриване на детски ясли, детска млечна кухня, създаване на детски и спортни площадки, ремонт на учебното заведение – покрив, саниране и газифициране, унищожаване на старите и рискови здания в двора, ремонт на оградите на детската градина, здравната работа, учебното заведение. Беше санирана здравната работа, изграждадихме тротоарна мрежа на улица „ Христо Ботев “, ремонтирахме стадиона. 

Също така  участвахме в стратегия за обезпечаване на топъл обяд на самотно живеещи и хора с минимални приходи. През последния мандат бе укрепена дигата на река Чая, ликвидирахме локалните сметища, отчасти подменихме осветлението и електрическите стълбове, изградихме второ подземно зареждане на селото за над 2,5 млн. лева от ЕВН.

Основно бяха ремонтирани улиците „ Васил Левски “; „ Черно море “; „ Тракия “; „ Александър Стамболийски “; „ Стара Планина “; „ Родопи “; „ Хан Аспарух “, почистихме отводнителните канали, извършихме на ремонт на покрива на църквата. Със средства на общината бяха подкрепени женската певческа група „ Пъстра китка “, танцов клуб „ Искра “ и ДТС „ Ягодки “, подкрепихме на ФК „ Лидер “ (мъже и деца), организирахме обичайния курбан за здраве и събор на селото, който добива все по-голяма известност. До дни следва обновяването на парка на ул. „ Христо Ботев “ (до магазин НАРКООП, завоя за с. Крумово) по план ПУДООС и тече процедура по желание на реализатор за улица „ Върбите “ – тротоар, бордюри и асфалт, на същия стадий е и улица „ Стадиона “ и още и още неща, дребни и огромни, които ще ми е мъчно да изброя.

Имайки поради гореизложеното, мисля че хората ще ме поддържат за трети мандат. Надявам се да имам време, да довършим започнатото и да изпълним бъдещите си хрумвания за подобряването на инфраструктурата и изискванията на живот в селото. Като кмет реализирах най-заветната си фантазия да обединя хората, без да ги разделям на партии, изповедание и етноси!

ЗАЕДНО МОЖЕМ! С бюлетина 36 с регистрацията на Българска прогресивна линия. 

Купуването и продаването на гласове е закононарушение, дано бъдем виновни и гласуваме по този начин, че на следващия ден да сме удовлетворени от избора си.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР