55-годишната актриса в момента редактира Want - предстояща за издаване

...
55-годишната актриса в момента редактира Want - предстояща за издаване
Коментари Харесай

Джилиан Андерсън: Сякаш бях на терапия през голяма част от живота си

55-годишната актриса сега редактира " Want " - идна за издаване книга, която изследва фантазиите, а Джилиан е считала, че е била прекомерно съсредоточена, преди да стартира креативния развой.


Помолена да изясни едно от нещата, които е научила по време на редактирането на книгата, Джилиан споделя пред вестник " Обзървър ": " Че въпреки това да е храбро проучване, има толкоз доста неща, които към момента са недосегаеми тематики или прекомерно рисковани, с цел да могат огромните компании или обособени хора да ги одобряват без последици ".

Холивудската звезда също по този начин е научила, че би трябвало да " концентрира " мозъка си.

Тя добави: " Какво е посланието? Какъв е моралът? Какво остава в края на деня? Какво желаят дамите? И - би трябвало ли да останат във фантазията? Има доста блян по това, което дамите нямат или се опасяват да изискат ".

Запитана дали редактирането на книгата е било политически план, Джилиан дава отговор: " Знаете ли, всичко е политика, изключително когато се насочвате към тематиката за дамите ".

Всъщност Джилиан е била сюрпризирана от опита си с книгата.

Актрисата изясни: " Усещам, че това е годно и завладяващо, от време на време вълнуващо креативно пътешестване ".

" Не чаках да е по този начин. През огромна част от живота си съм била на терапия. И по тази причина си мислех, че всички въпроси са били заложени или че съм поправена. Но това е друг метод да погледнеш на нещата. И допускам, че съм на път да се впусна в премеждие "./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР