55-годишната актриса се присъедини към актьорския състав на филма на

...
55-годишната актриса се присъедини към актьорския състав на филма на
Коментари Харесай

Хали Бери с участие в нов психотрилър

55-годишната актриса се причисли към актьорския състав на кино лентата на Lionsgate „ Mother Land ”, чиито интернационалните продажби ще започват на пазара в Кан идната седмица.

Режисьор на кино лентата, който ще стартира да се снима през идната година, е Александър Ажа, чиито известни предходни филми са " The Hills Have Eyes " и " Piranha 3D ".

Филмът ще опише историята на майка и нейните синове близнаци, които от години са измъчвани от злобен дух. Когато едното от момчетата си задава въпроса дали е същинско, свещената връзка в фамилията е нарушена и те са изправени пред битка за оцеляване.

Президентът на продукцията на Lionsgate Ерин Уестърман съобщи: " Толкова сме разчувствани да работим още веднъж с Холи и Алекс. Холи е безапелационна на екрана - тя е съвършеният човек, който може да съобщи психологическия смут на тази майка, опитваща се да отбрани фамилията си ".

Бери направи режисьорския си дебют предходната година с кино лентата " Bruised ", в който също по този начин взе участие, и разкри, че " несъмнено " желае да застане зад камерата още веднъж.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР