55-годишен моторист загина след сблъсък с кола на изхода на

...
55-годишен моторист загина след сблъсък с кола на изхода на
Коментари Харесай

Мотористът от катастрофата в Басарбово е загинал на място

55-годишен моторист почина след конфликт с кола на изхода на Басарбово

Инцидентът е станал през днешния ден в ранния следобяд. Заради тежката злополука пътят бе затворен. Това е следващ случай със умрял моторист в Русенско в последните няколко дни, съобщи.

Лек автомобил „ Опел “, ръководен от лидерка, е излязъл от странична улица в село Басарбово на основния път за Русе. По думите на близки на шофьорката до случая се е стигнало, тъй като дамата не познава региона, а знакът „ Стоп “, който е подложен от нейна страна на кръстовището, е прикрит измежду растителност и няма видимост към него. В резултат дамата не е схванала, че излиза на път с преимущество и едвам когато половината от автомобила е била на основния път, е видяла маркировката.

В този миг вдясно от нея посока Русе мотор „ Сузуки “ е изпреварвал лек автомобил „ Хонда “. По думи на очевидци моторът се е движил с доста огромна скорост. Мотористът не е имал опция да избегне конфликта, закачил се е в предницата на опела, при което е изгубил ръководство и изхвърчал е от мотора. При рухването си към 40 метра разстояние е умрял на място. Моторът, останал без ръководство, е траял траекторията си и се е блъснал в задната част на паркиран вдясно на тротоара „ Форд Фокус “.

Пътуващите в хондата са разпитани и освободени, а придвижването по основния път бе блокирано, до момента в който се правят следствените действия. Към 16.30 ч придвижването е възобновено.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР