54-годишната Красимира Трифонова, обвинена, че е удушила зетя си Пейо

...
54-годишната Красимира Трифонова, обвинена, че е удушила зетя си Пейо
Коментари Харесай

Уволняват тъщата на удушения Пейо! МВнР: Знаем за извършеното от нея убийство, махаме я до дни

54-годишната Красимира Трифонова, упрекната, че е удушила зетя си Пейо Пеев в София, ще бъде отстранена от работа в Министерството на външните работи, твърди “24 часа ”.
“МВнР е информирано  за случай на чиновник, против който има формирано наказателно произвеждане. Предприети са дейности за премахване на служителя от системата на Министерство на външните работи. Оказва се нужното подпомагане на проверяващите органи по случая ”, споделят от министерството.
Трифонова е посланик с над 30 години стаж. През 2008 година тя работи като консул на България в Тайланд. Покрай това ѝ предопределение същата година избухва скандал, откакто тя подава сигнал против новодошлия тогава дипломат Камен Величков за полов тормоз. Първо по случая е изпратена инспекция от Външно, а най-после посолството е закрито. Трифонова подава тъжба против Величков и в Комисията за отбрана от дискриминация, само че Комисия за защита на конкуренцията не намира никакви доказателства.
Служители от посолство пък описват, че на Трифонова никак не й харесало да има шеф и по тази причина се опитвала да изгони Величков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР