53-годишният шофьор на камиона, прегазил и убил на място 19-годишно

...
53-годишният шофьор на камиона, прегазил и убил на място 19-годишно
Коментари Харесай

Шофьорът на камиона, блъснал и убил момиче, е с отрицателни проби за алкохол и наркотици

53-годишният водач на камиона, прегазил и умъртвил на място 19-годишно момиче в София, е бил объркан, само че пробите му за алкохол и опиати са негативни. Това заяви на брифинг пред публицисти шефът на " Пирогов " доктор Валентин Димитров.

По думите му, лидерът е настанен за наблюдаване в отделението по неврохирургия на незабавната болница с комоцио и рана на главата, само че няма заплаха за живота му. Взети са му и кръвни проби, като резултатите се чакат малко по-късно. 

Тежкият случай стана в 9.41 часа на бул. " Гоце Делчев " наоколо до кръстовището с бул. " България ". 

На брифинг заместник-градският прокурор на София Иво Илиев съобщи, че на мястото на злополуката - пешеходна пътека при спирка на градския превоз, на която за благополучие не е имало други хора. Няма забележими следи от спирачен път. Назначени са експертизи, ще бъдат разпитвани и очевидците. 

Ще бъдат конфискувани и записите от околните видеокамери.

" По първична информация случаят става на пешеходната пътека. Момичето е влачено от камиона към 20 метра, а по-късно возилото се удря в спирката. Ограничението в сектора е от 30 км/ч. Като се има поради къде е камионът, къде е тялото на момичето и къде е бил ударът - считам, че скоростта е била висока ", добави той. 

По първични данни 53-годишният лидер има предходни дребни нарушавания на Закона за придвижване по пътищата. 

Огледът на място продължава. Образувано е досъдебно произвеждане. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР