53-годишният Русинов бе представен днес от кмета на Община Тетевен

...
53-годишният Русинов бе представен днес от кмета на Община Тетевен
Коментари Харесай

И Това Доживяхме! Български Управник Наби Здравата Виталий Кличко! Ето Снимки!

53-годишният Русинов бе показан през днешния ден от кмета на Община Тетевен доктор Мадлена Бояджиева. Той ще дава отговор за следните ресори – Общинска политика по повод проблемите на селата; Култура, спорт и туризъм; Трудова претовареност, юношески действия и интеграция.

" Свилен Русинов е сериозен човек, на който ще разгадавам за поверените му ресори – най-много за положителната връзка и съдействие с всички обитаеми места в общината ", съобщи кметицата.

Тя акцентира, че Русинов има забележителен опит както в локалната власт, по този начин и в спорта и се надява на ползотворна и сполучлива взаимна работа.

„ За пръв път се прави такава крачка – някогашен кмет на село да стане зам.-кмет на Общината. Това е сериозна отговорност, само че считам, че владея нужния опит и качества, с цел да се оправя с провокациите. Запознат съм с проблемите в обитаемоте места, като дружно с доктор Бояджиева ще работим за тяхното премахване ", сподели от своя страна новият зам.-кмет.

Свилен Русинов е почетен жител на Община Тетевен, някогашен кмет на родното си село Градежница – 2 мандата и някогашен боксьор. Дългогодишен капитан на националния тим по бокс на България. Той е медалист и първенец от национални и интернационалните шампионати. Многократен първенец на България. Медалист от европейските шампионати в Торино (1987), Атина (1989), Гьотеборг (1991) година Европейски първенец от Бурса, 1993 година Носител на бронзов орден от Световното състезание в Рино, 1986 година

Световен вицешампион от шампионатите в Сидни (1991) и Тампере (1993). Участва в Олимпийските игри в Сеул през 1988 година Печели бронзов орден на Олимпиадата в Барселона през 1992 година и е единственият българин с победа над Виталий Кличко. През 1994 година на шампионат в Тайланд Русинов побеждава международния първенец в тежка категория за експерти.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР